Nationale Konferentie [van de Socialistische Vooruitziende Vrouw] : [uiteenzettingen] - Petry, Irène; Lambert, Yvonne; Blieck, Sirène (Brussel: Imbruco, 1960)
"Konferentie gehouden te Brussel op 3 april 1960"