fo021045: Solidariteitsmeeting voor Spanje
"Zwart-witfoto van een Socialistische Jonge Wacht (SJW) / Jeune Garde Socialiste (JGS) tijdens een toespraak op een solidariteitsmeeting voor Spanje ten tijde van de Spaanse burgeroorlog. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"