Le surréalisme en Belgique = Suprarealismul în Belgia - Canonne, Xavier (Bucarest: Musée National d' Art de Roumanie, 2004)
"Tweetalige catalogus uitgegeven naar aanleiding van de tentoonstelling georganiseerd door het Comissariaat van Internationale Betrekkingen van de Franstalige Gemeenschap Wallonië-Brussel en het Nationaal Kunstmuseum van Roemenië"