Arm, moar plezant Antwarrepe en oek Deurne deurp natuurlijk zoeng in elke kafee en oep de mart van 1840 tot 1900 of.. [Bladmuziek] - Peeters, Ludo; Lundström, John (Deurne: Turninum)
"Ludo Peeters ; met liedjes van John Lundström Deze publicatie bevat volgende liederen :Dogterkens in de RondeMijnheer den eerste minister...Den tram electriqueNieuwe vindingenDe meiskesVader AdamDe vrouwen broek of de mode van den dagVan WommelegemHet verlaten meisjeSchrikkleijke spoorwegramp te ContichReuzinneliekeOemgangsliekeIn het boerenkwartier't MuziekMijne 'Trekzak'De deurp van mij3 vriendenDe vreselijke moord te DeurneAntwârpeAntwârpe zo schoon as gij isser gien een't OrgeltjeDrei vriendenMarilouDe val van AntwerpenOch Heer! Och God!Nieuwe vindingenDouaneliedjeIn Vlaanderen VlaamschOntwaakt!Mijne moedertaalArtevelde's geestAls ge zo nauw gaat kijkenZie ze der na maor is goan, die van Deurne"