fo002783: Wijkclub Verbroedering Brugse Poort
"Zwart-witfoto van een BWP-vergadering in de wijkclub Verbroedering in de Brugse Poort in Gent. Zicht in de zaal met publiek. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"