Van generatie op generatie : bloedverwantschap in de religieuze verbeelding - Korte, Anne-Marie (De ordening van het verlangen : vriendschap, verwantschap en (homo)seksualiteit in joodse en christelijke tradities)
"Fonds Suzan Daniel (FSD) Anne-Marie Korte"