hs000052: l' Oeuvre, houtsnede nr. 27/60 - Masereel, Frans (L'oeuvre : soixante bois gravés, 1928)
"Houtsnede nr. 27 uit een reeks van 60, getiteld l' Oeuvre. Zie ook: ga000052Zie ook: hb000052 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"