pk001739: Vakantiekolonies, Home Emile Vandervelde, Oostduinkerke - Foto Luc
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend een algemeen zicht op Home Emile Vandervelde. Prentbriefkaart uitgegeven n.a.v. de inhuldiging Home Emile Vandervelde n°2 te Oostduinkerke, Groenendijk, op 30 juni 1957. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"