fo027620: NCOS project 2671, Vormingsprogramma's voor de vrouwen van 'Vaso de leche' in Comas, Peru - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 2671; Kleurenfoto, van het ambulante werk in de wijk, de coördinatie met deze unie wordt uitgevoerd om de werklijnen van de door het bedrijf gecreëerde functies, kredieten, werkkapitaal te ondersteunen. NCOS project 2671, Vormingsprogramma's voor de vrouwen van 'Vaso de leche' in Comas, Peru,1992-1998. Een realisatie van APDES; Asociacion de Romacion y desarrollo social. Land/Regio: Peru; Code: PERU; Projectnaam: Vormingsprogramma's voor de vrouwen van 'Vaso de leche' in Comas; Series: Projectnummer: 2671; Land/Regio: Peru; Code: PERU; Projectnaam: Vormingsprogramma's voor de vrouwen van 'Vaso de leche' in Comas; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"