fo030685: Robert Lebeck; Fotografie - De Mulder, Walter
"© Walter De Mulder Zwart-witfoto van de Duitse fotograaf Robert Lebeck aan tafel na het eten. Begin jaren 1970. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"