De bloesems van mijn schaduw : brieven over cultuur en identiteit, een beursnotering - Jellema, Rik (Brussel: Louis Paul Boonkring, 1997)
"Documentatiemap samengesteld n.a.v. een debat in de Brusselse Beursschouwburg op 23 november 1996"