af008350: Neen aan het fascisme. Demokraten!!! Mobiliseer u! - AFF; Calliauw, Koen
"Affiche uitgegeven door het Anti-Fascistisch Front (AFF) tegen het fascisme. Tekst: Neen aan het fascisme. Demokraten!!! Mobiliseer u! Anti-Fascistisch Front! Ver. opst.: Koen Calliauw, St. Michielskaai 35 Antwerpen, tel. (03) 37 68 89. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"