af012019: De toekomst is van ons - SP (1999)
"Affiche uitgegeven in 1999 door de Socialistische Partij (SP) voor de parlementsverkiezingen. Afbeelding: spotprent van Louis Tobback, Johan Vande Lanotte, Luc Vandenbossche, Freddy Willockx en Fred Erdman gekleed als 'oude Belgen'. Tekst: DE TOEKOMST IS VAN ONS. ADVERTENTIE. SP. Moeder Misser aller verkiezingen? Niet te missen! D-Dag van de Democratie. Zuiderpershuis Antwerpen, zondag 30 mei '99. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"