af007001: Blank = zwart - Kisman, Max; Timmermans, Ronald; AI; AI (1978)
"Affiche van Max Kisman en Ronald Timmermans uitgegeven in 1978 door Amnesty International met als trefwoord internationale solidariteit: Zuid-Afrika.Fotomontage: voorgrond: rij blanke regeringsleiders; achtergrond: zwarte massa; onderaan: een paar ogen.Tekst: BLANK = ZWART. VOOR DE WET ONGELIJK. ZUID AFRIKA AKTIE. AMNESTY INTERNATIONAL. Nederland: 3e Hugo de Grootstraat 7 Amsterdam 020-84 79 05 / Belgie: Blijde Inkomststraat 98, 3000 Leuven. Ontwerp: Max Kisman en Ronald Timmermans. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"