af000359: Cuba - Chili si. Yankee no - Gakko; Vrede; De Smet, André
"Affiche vermoedelijk uitgegeven in 1972 door Vrede voor solidariteit met Cuba en Chili. Afbeelding: Salvador Allende en Fidel Castro. Tekst: Cuba - Chili si. Yankee no. Steun de manifestaties van de B.U.V.V. Een uitgave van Vrede - vzw. - Studie en informatiecentrum voor Vrede en ontwikkelingsproblematiek Bagattestraat (sic) 136 - Gent. Verantw. uitgever: André De Smet - Meibloempjeslaan 5 Oostende. Druk Gakko Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"