te004129: Herinneringen aan Eduard Anseele XV - Van den Berghe, Frits (Vooruit (1938/03/11))
"Gewassen pentekening in oostindische inkt voorstellend Edward Anseele op het voorblad van de Koekoek. Humoristische illustratie bij de tekst van Gaston Crommen gepubliceerd in rubriek 'Vandaag' in dagblad Vooruit, 11 maart 1938. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"