fo007188: André Vanden Broucke op een ABVV-congres
"Zwart-witfoto van nationaal secretaris André Vanden Broucke op een ABVV-congres in Blankenberge, 30 november 1975. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"