af004278: Dirk Van der Maelen, sp.a-spirit, 3de plaats Kamer - sp.a Oost-Vlaanderen; De Geest, Alfons
"Affiche uitgegeven in 2003 door de Socialistische Partij Anders (sp.a) Oost-Vlaanderen voor de parlementsverkiezingen. Tekst: Dirk Van der Maelen, sp.a-spirit, 3de plaats Kamer. V.u. Alfons De Geest, Speldenstraat 1-5, 9000 Gent, verkiezingsdrukwerk 18/05/2003. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"