af016095: De Buitenlijn 'live' vanuit sportblok Horizon - Elcker-Ik; Vandenbergh, Jef
"Affiche waarschijnlijk uitgegeven in 1979 door Elcker-Ik Turnhout voor een praatprogramma op radio Atlantis. Afbeelding: een vrouw met micro, leunend met de armen op een antieke radio, bij drank en een sigaret in een asbak. Tekst: DE BUITENLIJN 'live' vanuit SPORTBLOK HORIZON ZATERDAG 5 MEI 20u30 met: KAREL VAN MIERT, RICHARD PROOST, IVAN HEYLEN, WILLY GEETS (Striptekenaar), Turnhout aktueel en Saté. een produktie van ELCKER-IK nu uitgezonden door ATLANTIS 101.4 Mhz. Verantw. Uitg. Jef Van den Bergh. Met medewerking van ASLK. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"