af004093: Watch it! - Amok; Demarest, Stefan (1981)
"Affiche uitgegeven in 1981 door het hulpverleningscentrum vzw Amok (Antwerpen) voor een feest van het tweemaandelijks anarchistisch tijdschrift Volksgebit. Afbeelding: tekening van een paar ogen. Tekst: WATCH IT! HET VOLKSGEBIT FEEST ZATERDAG 19 SEPT 20.00 UUR INKOM 50 FR PLAATS: WOLSACK - OUDE BEURS TWEEMAANDELIJKS ANARCHISTISCH TIJDSCHRIFT VOLKSGEBIT. ORG: VZW AMOK. VU: S. DEMAREST SCHERMERSSTRAAT 14c 2000 ANTWERPEN. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"