fi000192: Stakingen 1960-1961
"Losse beelden van verschillende stakingsacties, meetings en optochten tegen de Eenheidswet, 1960-1961. We zien lege havens en industrieterreinen, lamgelegd openbaar vervoer, gesloten winkels en restaurants, ordetroepen die een oogje in het zeil houden enz. Achilles Reintjens is prominent in beeld. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"