fo004366: BSP vlaginhuldiging in Melsbroek
"Zwart-witfoto van een optocht naar aanleiding van een BSP vlaginhuldigingin Melsbroek. Zicht op de optocht met vooraan volksvertegenwoordigers, provincieraadsleden en burgemeesters. V.l.n.r. 2de Fernand Brunfaut, 6de Joseph Bracops, Frans Gelders en Geldhof(?). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"