fo023486: Actie, Renault-Vilvoorde - Claus, Filip
"©Filip Claus Zwart-witfoto van huilende arbeiders en werknemers tijdens een syndicale/personeelsvergadering nav de sluiting van Renault-Vilvoorde in 1997. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"