fo024281: Camille Huysmans op Grote Prijs van Antwerpen - Van Cauwenbergh, Louis
"Zwart-witfoto genomen bij de 1e grote prijs van Antwerpen voor auto's. Camille Huysmans met Leo Frenssen. Antwerpen 22 mei 1938. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"