af003411: Derde Wereldschool een must voor alle anti-imperialisten - AIB; Internationale Solidariteit; IMAST; Van Overveldt, Mieke
"Affiche uitgegeven in 1992 door Anti-Imperialistische Bond (AIB) en Internationale Solidariteit voor een studiedag. Tekst: Anti-Imperialistische Bond, vzw Internationale Solidariteit ism vzw Imast. Derde Wereldschool een must voor alle anti-imperialisten. 14 maart 1992 van 9u30 tot 17u Trefcentrum ‘De Vaartkapoen’ Schoolstraat 76 te 1080 Molenbeek. Thema’s: Peru, 500 jaar na Colombus. De internationalisering van de ekonomie aan de hand van het boek “De tijd staat aan onze kant”. Volgende Derde Wereldschool 25 april 1992 in Trefcentrum “Elsenhof” Kroonlaan 14 te Elsene. Thema: Nivo 1: China, Korea, de verdediging van het socialisme; Nivo 2: Kapitalisme; diktatuur van de burgerij. Socialisme, diktatuur van het proletariaat. Internationale Solidariteit – vzw Contact en Cultuur. Reizen naar de Derde Wereld. Neem kontakt op met Contakt en Cultuur voor meer informatie of bel naar ons… V.u. Mieke Van Overveldt, Kazrnestraat (sic) 68, 1000 Brussel. Tel: 02/513.53.86. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"