fo027788: NCOS project 1323, Alfabetisatie voor vluchtelingen uit El Salvador, Nicaragua - 11.11.11
"Kleurenfoto, van een vluchtelingenkind in Nicaragua. Esteli, 1983. NCOS project 1323, Alfabetisatie voor vluchtelingen uit El Salvador, Nicaragua, 1983-1986. Een realisatie van Andes 21 de Junio FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"