fo012838: Huldiging van Sirène Blieck - Kaeyaert, R. (1962)
"Zwart-witfoto van de huldiging van Sirène Blieck naar aanleiding van haar afscheid in 1962 als voorzitster van de Socialistische Vooruitziende Vrouwen. Zicht op de tafel met v.l.n.r. o.a. Sirène Blieck tijdens haar toespraak, Edmond Leburton en J.Lambert. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"