Oud nieuws, nieuw leven ? Studiedag over de digitale bewaring en ontsluiting van historische kranten - Wuyts, Eva; Steen, Iris (Ieper: Erfgoedcel Ieper, 2007)
"Brochure uitgegeven n.a.v. studiedag op 1 februari 2007 te Ieper"