fo002757: Belgische afvaardiging op het 2de congres van de Socialistische Internationale
"Zwart-witfoto van de Belgische afvaardiging op het 2de congres van de Socialistische Internationale in Marseille, van 22 tot 27 augustus 1925. Groepsfoto met o.a. v.l.n.r. 1e rij: Jozef De Graeve, Plumot, Jan Maise en Emile Vergeylen. 2e rij: Joseph Van Roosbroeck, Emile Vandervelde, Jozef Volckaert, en Léon Troclet. 3e rij: Frans Toch, Karel Hannick, Corneel Mertens, Pierow, Jozef Coole en Tijtgat. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"