Der Imperialismus und der imperialistische Weltkrieg - Lenin, Vladimir Iljitsj (Wien: Verlag für Literatur und Politik; Berlin, 1933)
"W.I. Lenin Bibliotheek Camille HuysmansBestaat uit 12 delen, vertaling van de Russische uitgave van het Marx-Engels-Lenin-Instituut te Moskou"