De metamorfose van een socialist : Hendrik de Man en de Eerste Wereldoorlog als een politiek laboratorium - Milani, Tommaso (Brood en Rozen : tijdschrift voor de geschiedenis van sociale bewegingen)
"Tommaso Milani"