fo007449: Havenarbeiders - Graphopresse (Leven en werken in de Belgische transportindustrie 1913-2013)
"Zwart-witfoto van dokwerkers/havenarbeiders met maskers, 31 mei 1939. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"