te002453: Verbaasd - Peper
"Tekening van Peper. Tekening van een man die naar een voodoobeeld kijkt in het museum van Tervuren. Hij zegt; Hebben ze dat geleerd van nonkel pater? FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"