fo010771: Koningskwestie - De Well, J. (1950)
"Zwart-witfoto van een toespraak van Paul-Henri Spaak, midden de massa, in het teken van de Koningskwestie, Brussel, 1950. Naast Spaak o.a. Hervé Brouhon. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"