fo022566: Harmonie De Volksvrienden
"Zwart-witfoto genomen tijdens de overhandiging van de nieuwe vlag aan de syndicale harmonie De Volksvrienden (ABVV-Gent 1890-1959). Gent. Rechts Prosper Luyckx. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"