te004244: Gevallen van echtbreuk in Duitschland - Van den Berghe, Frits (Vooruit (1938/09/11))
"Gewassen pentekening in oostindische inkt voorstellend een vrouw die tussen twee mannen stat, links een lachende man en rechts een man met een gewei op zijn hoofd. Humoristische illustratie bij de tekst van Gaston Crommen gepubliceerd in rubriek 'Vandaag' in dagblad Vooruit, 11 september 1938. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"