fo000744: Dagblad Vooruit, Het Licht
"Zwart-witfoto van een arbeider aan het werk in de fotogravure van SM Het Licht. Coöperatie SM Vooruit. Gent, Sint-Pietersnieuwstraat. 1936. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"