af000192: 11 november. Vrede! - Établissements Jean De Vos; BWP
"Affiche uitgegeven in 1936 door de Belgische Werkliedenpartij (BWP) voor de Wapenstilstandsdag. Tekst: 11 november. Vrede! Geen winst op de landsverdediging. Nationalisatie der oorlogsindustrie. Uitgegeven door de Belgische Werkliedenpartij. Gedrukt door Établissements Jean De Vos Vorst-Brus. téléph. 44.01.28. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"