Onderzoek naar multidisciplinaire benadering van het fenomeen vrouwenhandel in internationaal en nationaal perspectief : een pilot- en case-study met de Filippijnen : deel 1 - Van Impe, Kristof; De Somere, Patricia; Delcour, Mieke (Gent: Universiteit Gent, 1998)
"Opdrachtgever : Staatssecretaris voor Ontwikkelingssamenwerking ; promotoren : Prof. Dr. B. De Ruyver, Prof. Dr. W. Van Eeckhoutte ; onderzoekers : Kristof Van Impe, Patricia De Somere, Mieke Delcour ; Onderzoeksgroep Drugbeleid, Strafrechtelijk Beleid en Internationale Criminaliteit"