fo021022: Blokkade Rupel Chemie - Peeters, Luc
"Zwart-witfoto van de blokkade door ALR van de fabriek van Rupel Chemie (Prayon Rupel) op 21 mei 1980, met v.l.n.r. Flor Broes, Bruno De Prins en Marc Verelst. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"