fo023213: Scheepvaart, Transport - Claus, Filip
"©Filip Claus Zwart-witfoto van één van de 4 scheepsliften op het Canal du Centre, La Louvière (Henegouwen). Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"