af004575: La clé du Bonheur! Le Socialisme - Imprimerie Coopérative Ouvrière; PSB; Bary, Jules
"Affiche uitgegeven in 1958 door de Parti Socialiste Belge (PSB) voor de parlementsverkiezingen. Afbeelding: gezin (kind, moeder, vader). Tekst: La clé du Bonheur! Le Socialisme. I.C.O., La Louvière. Elections législatives 1958. Auteur responsable: Jules Bary, 12b, rue Seutin, Nivelles. Zie ook: af000179 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"