Loon, prijs en winst - Marx, Karl; Ankersmit, J.F. (Amsterdam: Buys, 1898)
"Collectie Vrijzinnige WerkmansbibliotheekTekst van voordracht gehouden in de Algemene Raad van de Eerste Interanationale op 20 en 27 juni 1865 ; S/90/071"