kal000249: Kalender Nieuwjaarschwens Vooruit 1907
"Een nieuwjaarswens met kalender voor het jaar 1908, aan zijn trouwe lezers, uitgegeven door dagblad Vooruit. Afbeelding: Edmond Van Beveren. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"