fo026257: ABVV -betoging, pensioenen Mechelen 1984 - Colruyt, Lieve
"©Lieve Colruyt Zwart-witfoto van verschillende politici die mee betogen voor betere pensioenen. Karel van Miert, Willy Claes, Jos Wijninckx, Freddy Willockx , Louis Tobback lopen samen mee in de betoging te Mechelen, mei 1984. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"