fo002181: 1 Mei
"Zwart-witfoto van het podium met de prominenten tijdens de 1-meiviering te Oostende, Petit Paris. o.a. Kamiel Bendels, Henri Edebau, Roger De Kinder. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"