pk000334: La fiumana - Da Volpedo, Pellizza; Scala (1988)
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend arbeiders en boeren die in een betoging komen aangestapt. Het originele schilderij hangt in de Pinacoteca di Brera in Milaan. Poster gekend door de film van Luchino Visconti. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"