med001883: Arvid Thorberg
"Een rechthoekige metaalkleurige ( met aan de rand een rode boord ) reversspeld met daarop de afbeelding van Arvid Thorberg. Boven en onder de tekst; Arvid Thorberg 1 maj 1944. Arvid Thorberg ( 1877- 1930) was een Zweedse vakbondsorganisator . Van beroep was hij timmerman en behoorde tot de Wood Workers Union. Hij was de voorzitter van de Zweedse vakbondsconfederatie van 1920-1930. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"