fo034270: Socialistische Turnbond - Planète
"Zwart-witfoto van Joseph Bracops en Jules Devlieger tijdens de viering van turnclub La Fraternité van Anderlecht in 1946. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"