af015399: Lege handen gooien stenen - Oxfam-Wereldwinkel; Dreezen, Jan
"Affiche uitgegeven in 1988 door Oxfam-Wereldwinkel voor eerlijke productenhandel. Afbeelding: zwart-witfoto van een vrouw die een steen smijt. Tekst: LEGE HANDEN GOOIEN STENEN. Geef de Palestijnen waar ze recht op hebben. Steun de Palestijnse staat. Pompelmoezen uit de Gaza-strook NU in uw Wereldwinkel. oxfam•WERELDWINKELS v.z.w. Verantwoordelijke uitgever: Jan Dreezen, Guldendal 25 - 2800 Mechelen. Vrij van zegel, art. 198 § 7. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"